• 20 års erfarenhet
  • Gratis offert och konsultationer
  • Vi vet hur aktiviteter & event skräddarsys

AKTIVITETER, TEAMBUILDING & KICK-OFF MED AKTIVITETER STOCKHOLM AB 

Aktiviteter Stockholm hjälper företag med teambuilding, aktivitet, konferens och upplevelser. Skräddarsydda lösningar efter önskemål och behov. Många års erfarenhet och mycket stort kontaktnätverk gör att vi kan skapa allt åt er medan ni kan dedikera viktig tid på andra saker. Vill du ha hjälp är du varmt välkommen kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal eller mejl.

Upplev Bubbleball och Archertag i stockholm som företagsaktivitet, teamaktivitet, friskvårdsaktivitet, svensexa, möhippa eller konferensaktivitet!!

Våra aktiviteter i stockholm innehåller allt du vill

Våra företagsaktiviteter, konferensaktiviteter, teamaktiviteter, kickoffaktiviteter och företagsevent täcker ett stort spann. Vi skapar egna aktiviteter för företag på konferens, kockoff eller för teambuilding, därimellan har vi ett stor spann av sammarbeten med befintliga riktigt bra anläggningar och aktivitetsarrangerör såsom;  Fångarna på fortet vaxholm, takvandring i stockholm,  bubbleball i stockholm, bumperball i stockholm, polkagristillverkning, matlagningsaktiviteter, skräddarsydd företgsaktivitet, långholmens värdshus, teambuilding aktiviteter, aktiviteter i gamla stan, aktiviteter på söder, segway i stockholm, ribbåtar i stockholm, speedcats, gocart på vatten, curling, byggaktiviteter i stockholm, aktivitet på konferens, filmaktivitet, göra egen film med företaget, uppdragsaktivitet kungsholmen, libanesisk middag, vikingamiddag, kontorsaktiviteter, uppblåsbara tält, eventtält, och mycket mera aktiviteter som eventbolag i stockholm som arrangerar aktiviteter i stockholm.
Vår starkaste drivkraft är att du som kund ska hitta och få göra något nytt, något som du eller dina kollegor inte gjort förut. Med oss på aktiviteter stockholm ska unika inslag i aktiviteter och event vara en central del i vår strävan att skapa ett nytt företagsevent, teamaktivitet, svensexa, möhippa, barnkalas eller publika event.
Vår vana att paketera event gör dessutom att du inte ska behöva boka transport, middag och aktivitet själv. Vi sätter ihop allt detta åt er med en fingertoppskänsla och kunskap så du som beställare kan återgå till ditt och vi serverar dig resten. På så vis får du njuta av aktiviteten lika mycket som dina kollegor.

{{::gettext('Back to top')}}